Magazines

Brookz

Insider Media werkt nauw samen met andere uitgevers die de top van Nederland willen bereiken. Voor de distributie van deze tijdschriften kunnen deze uitgevers gebruik maken van selecties uit de database. Daarnaast kan Insider Media ondersteuning bieden voor het optimaal benaderen van de advertentiemarkt. In 2013 wordt samengewerkt met C365 (Brookz) en MotoMax Media (00/24 Horloges)

Brookz werd in 2007 gelanceerd en is binnen vijf jaar uitgegroeid tot hét multimediale platform voor professionele ondernemers met groeiambitie. Brookz magazine is een selectieve titel die zich richt op de top van de MKB-markt. Dat zijn professionele, ervaren ondernemers die structureel bezig zijn met de groei en het (verder) uitbouwen van hun bedrijf.


Brookz informeert, inspireert en faciliteert deze ondernemers bij het realiseren van hun plannen door het geven van waardevolle en direct toepasbare informatie.

 

De gemiddelde Brookz ondernemer is al ruim 10 jaar succesvol in business. Om deze ondernemers te helpen hun bedrijf verder uit te bouwen, besteedt Brookz in elke uitgave aandacht aan belangrijke strategische ondernemersvraagstukken: groei, innovatie, financiering, investeren, bedrijfsovername en internationaal ondernemen.

Voorbeelden van bedrijfsprofielen uit Brookz

De kerndoelgroep van Brookz bestaat uit ervaren ondernemers/DGA´s met aantoonbare interesse in groei, innovatie, financiering en bedrijfsovername. Daarnaast wordt het magazine goed gelezen door investeerders, accountants, intermediairs, juristen en consultants.
Brookz wordt in een oplage van 20.000 exemplaren verspreid, verdeeld over betaalde abonnees en controlled circulation. Voor de meest actuele cijfers kunt u kijken op de HOI website.
Brookz richt zich op de top van de ondernemersmarkt. Dat zijn 20.000 topondernemers en investeerders die zakelijk zeer succesvol zijn en het geld hebben om substantiële investeringen te doen.
Opleiding: MBO+ (20%), HBO (70%), WO (10%). Gemiddelde leeftijd 44 jaar. Geslacht 87% man, 13% vrouw. Hoofdactiviteit ondernemer (75%), investeerder (15%), overig (10%).